ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
............
αυτή είναι η κάρτα μου για στέγη, ντουλάπα, κουζίνα..

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Heil papoulien

πρέπει να αρχίσουμε να μαθαίνουμε σιγά σιγά γερμανικά, καθότι η χώρα μας ως αποικία-προτεκτοράτο, άρχισε πλέον να εκδίδει τα τεύχη του Φ.Ε.Κ (εφημερίδα της κυβερνήσεως) απαγγελούμενα εκ του Βερολίνου..

είναι ενδιαφέρον να μάθουμε αν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν..

προσωπικά δεν εντυπωσιάστηκα διαβάζοντας αυτό:

εφημερίς της κυβερνήσεως της ελληνικής δημοκρατίας        
τεύχος Α φύλλον 3 έτος 2013
8 Ιανουαρίου 2013

τελειώνει κάπως έτσι..


Βερολίνο, 7 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΚΑΡΟΛΟΣ ΓΡ. ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ





φωτο απο εδω



όπως είχα γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση, κανένα νομοσχέδιο δεν γράφτηκε απο έλληνες υπουργούς (σύμφωνα με την μαρτυρία του κυρίου Ρουπακιώτη) παρα μόνο υπογράφτηκαν..
συμπερασματικά, όλα έρχονται απο την αλλοδαπήν, απλώς απο φέτος καθιερώνεται το έθιμο (sic!) να αναγράφεται -ορθόν- στα Φ.Ε.Κ ο τόπος προέλευσης των κειμένων..

έτσι βρε αδερφέ, να ξέρουμε ποιός κάνει κουμάντο επιτέλους..

γι αυτό λέω κι εγώ, όποιος θέλει να ιδρύσει κάποια εταιρεία, να απευθύνεται στο μητρικό κράτος (Γερμανία) ή τέλος πάντων σε άλλα ποιό ελεύθερα κράτη..

επίσης μπορούμε να υπαχθούμε στα μισθοδοτικά μεγέθη του μητρικού κράτους (Γερμανία) καθώς και στις υπηρεσίες που αυτό παρέχει ισότιμα στους πολίτες του (το μητρικό κράτος, βλέπε Γερμανία)..

ακόμη, θα πρότεινα να στέλνουμε οποιοδήποτε παράπονο σχετικά με τους διαχειριζόμενους την εξουσία εδώ στο προτεκτοράτο-αποικία (Ελλάδα) στο μητρικό κράτος (Γερμανία) ώστε να επιδιώκουμε ότι καλύτερο για το προτεκτοράτο μας-αποικία (Ελλάδα)..

θα μπορούσαμε δηλαδή να "καρφώνουμε" εν ψυχρώ στο μητρικό κράτος (Γερμανία) για -πιθανές- ατασθαλίες, τους εδώ  διαχειριζόμενους την εξουσία του προτεκτοράτου-αποικίας (Ελλάδα)..

όπως καταλαβαίνει κανείς, η σημερινή ανάρτηση είναι χιουμοριστικού περιεχομένου και καμία σχέση δεν έχει με αληθινά πρόσωπα και καταστάσεις.. κάθε πιθανή ομοιότης είναι απολύτως τυχαία.. (τόσο τρελό σενάριο, δεν θα μπορούσε να είναι σοβαρό ε?)


άλλωστε η ίδια η ζωή μας κάνει πλάκα..




Ευρύνοος
ο τρελός του χωριού..












Blog Widget by LinkWithin