ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
............
αυτή είναι η κάρτα μου για στέγη, ντουλάπα, κουζίνα..

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Η καυτή πατάτα.. (εξωγήινοι και αναφορές ύπαρξής τους)



Η συνέχεια του θέματος..

ας δούμε τι λένε, αξιόπιστες πηγές, για το θέμα των εξωγήινων..

Πρώην Υπουργός Άμυνας του Καναδά!



είπε λοιπόν ο πρώην υπουργός του Καναδά, Paul Hellyer, οτι οι εξωγήινοι, είναι φιλικοί και έχουν βοηθήσει την ανθρωπότητα εδώ και δεκαετίες ή ακόμη και χιλιετίες, με τεχνολογία και άλλες γνώσεις..

ο Stephen Hawking
γνωστός βρετανός αστροφυσικός, με αφορμή μία σειρά εκπομπών του Discovery Channel, με τίτλο "Στο Σύμπαν με τον Στήβεν Χώκινγκ",
δήλωσε σε μια τηλεοπτική του εμφάνιση ότι: "Oι εξωγήινοι υπάρχουν και αν μας επισκεφθούν κάποτε, φοβάμαι ότι το αποτέλεσμα θα μοιάζει με αυτό της πρώτης επίσκεψης του Χριστόφορου Κολόμβου στην Αμερική που δεν ήταν και τόσο καλό για τους ιθαγενείς!".

Οι δηλώσεις του αλλά και τα συμπεράσματα στο ντοκιμαντέρ, δημιούργησαν αντιδράσεις και έφτασαν να εξοργίσουν μέχρι και τον πρώην υπουργό άμυνας του Καναδά Paul Hellyer, που κατηγόρησε για παραπληροφόρηση τον αστροφυσικό και δήλωσε τα παρακάτω, αφήνοντας μας όλους έκπληκτους: "Οι εξωγήινοι όχι μόνο δεν απειλούν την ανθρωπότητα, όπως ισχυρίζεται ο κ.Χώκινγκ αλλά, επισκέπτονται τη Γη εδώ και δεκαετίες, ίσως και χιλιετίες. Τα ufo, έχουν βοηθήσει σημαντικά στην τεχνολογική εξέλιξη του πλανήτη μας. Οι οθόνες των υπολογιστών, τα μικροτσίπ και οι οπτικές ίνες, για παράδειγμα, έχουν τις ρίζες τους από συντρίμμια εξωγήινων σκαφών. Είναι πραγματικά λυπηρό, όταν ένας επιστήμονας της φήμης του, συμβάλει σε αυτό που λέμε παραπληροφόρηση για ένα τεράστιο και πολύ σημαντικό θέμα. "

όπως βλέπουμε λοιπόν, δημιουργούν και αντιπαραθέσεις οι εξωγήινοι..
προσέξτε, δέν τίθεται θέμα ύπαρξής τους!!
μόνο διαφωνία αν είναι φιλικοί ή εχθρικοί!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Paul Hellyer, εκφράζει δημοσίως τις απόψεις του περί εξωγήινων επισκέψεων..

Το 2005 στο "Συμπόσιο Εξωπολιτικής" στο Τορόντο του Καναδά είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις υποστηρίζοντας: "Τα UFO είναι τόσο πραγματικά όσο και τα αεροπλάνα που πετούν πάνω από τα κεφάλια μας. Ανησυχώ για τις πιθανές συνέπειες έναρξης ενός Διαγαλαξιακού πολέμου, αφού ο στρατός των ΗΠΑ προετοιμάζει όπλα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ενάντια στους εξωγήινους. Έφτασε ο καιρός για να σηκώσουμε τον πέπλο της μυστικότητας και να αφήσουμε την αλήθεια να ξεχυθεί ώστε να υπάρξει μια πραγματική ενημερωτική συζήτηση, σχετικά με τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο πλανήτης μας."

πηγή

κι άλλη πηγή
--------------------------------------------------




Ο Latchezar Filipov είναι βούλγαρος αστροφυσικός και διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας του Διαστήματος της Ακαδημίας Επιστημών της Βουλγαρίας. Στις 25 Νοεμβρίου 2009, με μία αποκαλυπτική συνέντευξή του σε εφημερίδα της Βουλγαρίας, υποστήριξε πως ο ίδιος και η ομάδα του βρίσκονται σε επαφή με εξωγήινους που ζουν ήδη στην γη και ότι τα μηνύματα που παίρνουν από αυτούς είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικά:

"Στείλαμε εδώ και καιρό στα εξωγήινα όντα που ζουν στον πλανήτη μας, ένα ερωτηματολόγιο με 30 ζητήματα που απασχολούν αυτήν τη στιγμή τη Γη. Πριν από λίγες ημέρες οι εξωγήινοι μας έδωσαν τις απαντήσεις τους μέσα από μια σειρά crop circles!" υποστηρίζει ο αστροφυσικός και προσθέτει: "Ξέρουμε πως ακούγεται απίστευτο αλλά τα aliens είναι εδώ και μας παρατηρούν!"

"Τι απάντησαν οι εξωγήινοι στις ερωτήσεις μας"

1. για το 2012

Σύμφωνα με τον Filipov μία από τις ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν οι εξωγήινοι, είχε να κάνει με τις προφητείες των Maya για το 2012. Τα aliens μέσα από ένα αγρογλυφικό απάντησαν πως πράγματι θα συμβεί κάτι σημαντικό σε δυο χρόνια από σήμερα το οποίο θα έχει να κάνει κυρίως με εκρήξεις ηφαιστείων στο Μεξικό!

2. για το SETI

Σε ερώτηση για το αν το SETI, ο οργανισμός που αναζητά σήματα από το διάστημα, μπορεί ή όχι να εντοπίσει ίχνη εξωγήινης ζωής, ο Filipov υποστηρίζει πως τα aliens του απάντησαν αρνητικά. Η προσπάθεια επικοινωνίας μέσω ηλεκτρομαγνητικών πεδίων δεν πρόκειται να αποδώσει, τον ενημέρωσαν!

3. για τις κλιματικές αλλαγές.

Οι εξωγήινοι ξεκαθάρισαν πως είναι πολύ θυμωμένοι με την εγκληματική αδιαφορία των ανθρώπων για τον πλανήτη τους, η οποία έχει οδηγήσει στην καταστροφή του! Έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στον κίνδυνο αφανισμού των μελισσών και μας συμβούλευσαν να διατηρήσουμε όσα περισσότερα προϊόντα μελιού, μπορούμε.

4. για το τέλος του κόσμου

Αφού ενημέρωσαν ότι ο κόσμος μας έχει μπει ήδη στον τελευταίο κύκλο ύπαρξης του, υποστήριξαν πως " στο τέλος αυτής της εποχής θα υπάρξει παντού φωτιά". Ο,τιδήποτε παλιό θα καεί και στην θέση του θα δημιουργηθεί ένας νέος πολιτισμός όπου όλα θα φιαχτούν από την αρχή!

Ο κ. Filipov και η ομάδα του δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει την αποκρυπτογράφηση όλων των crop circles- απαντήσεων των εξωγήινων, αφού ξεπερνούν τα 100 στον αριθμό!

Πώς αντιδρούν οι επιστήμονες και η βουλγαρική κυβέρνηση

Η επιστημονική κοινότητα, για ευνόητους λόγους, αντιμετωπίζει με μεγάλη δυσπιστία τους ισχυρισμούς του αστροφυσικόυ περί επαφής με εξωγήινους! Η Διεθνής Αστρονομική Ένωση - της οποία είναι μέλος ο κ. Filipov- δηλώνει άγνοια του θέματος και επισημαίνει ότι αδυνατεί να λάβει σοβαρά υπόψη της, τέτοιες θεωρίες.

Η βουλγαρική κυβέρνηση από την πλευρά της , αντιμετωπίζει το ζήτημα με... αντιπολιτευτική διάθεση λέγοντας πως η προηγούμενη κυβέρνηση οφήγησε την Βουλγαρική Ακαδημία Επιστημών σε αναξιόπιστα μονοπάτια! Όσο για τον ίδιο τον Latchezar Filipov, απαντά ότι πρόκειται για μια πολύ σύνθετη υπόθεση που δυστυχώς αδυνατούν να καταλάβουν τόσο οι συνάδελφοί του, όσο και οι απλοί πολίτες!

πηγή
--------------------------------------------------

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας και τον αστροβιολόγο Γουίλιαμ Μπέινς του Κέμπριτζ και του ΜΙΤ των ΗΠΑ,

Αν έχει αναπτυχθεί εξωγήινη ζωή πάνω στον Τιτάνα, τον παγωμένο δορυφόρο του Κρόνου, κάτι που θεωρείται πιθανό, αυτή θα είναι πολύ παράξενη, άκρως δύσοσμη και ιδιαιτέρως εκρηκτική, σε σύγκριση με τη ζωή στον πλανήτη μας, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις βρετανού αστροβιολόγου, ο οποίος προειδοποιεί ότι μπορεί να βρεθούμε προ εκπλήξεων!

κι άλλη πηγή
--------------------------------------------------

Project Blue Book

περισσότερα εδώ

είναι ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε στην Αμερική για την μελέτη των u.f.o το 1952, το οποίο ήρθε ως συνέχεια προηγούμενων αντίστοιχων προγραμμάτων..

στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, υπήρχαν διάφορες χώρες που κρατούσαν αρχεία, για θεάσεις u.f.o και μία εξ αυτών, ήταν και η Ελλάδα..!
-------------------------------------------------


Foo fighter

περισσότερα εδώ..

κατα την διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, υπήρξαν μαρτυρίες πιλότων μαχητικών αεροσκαφών για παρενοχλήσεις απο περίεργα φώτα σε σχήμα μπάλας που πετούσαν δίπλα στα σκάφη τους σε απόσταση λίγων μέτρων!

πολλοί μάλιστα, δήλωναν πως είναι εξωγήινα σκάφη ή ενεργειακά σκάφη, εξωγήινης προέλευσης και κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να εκτονώσουν την κατάσταση (?), λέγοντας οτι είναι μυστική τεχνολογία των Γερμανών ναζι..



-----------------------------------------------
Μαρτυρίες

πέρα απο όλα αυτά, υπάρχουν πάρα πολλές μαρτυρίες απο ανθρώπους που λένε οτι είχαν επαφή με εξωγήινους..

παρακάτω θα δείτε ένα βίντεο απο εκπομπή που παρουσιάζει μία Ιταλίδα η οποία ισχυρίζεται πως την απήγαγαν εξωγήινοι και της έκαναν πειράματα και εκτός αυτού, έμεινε έγκυος μετά απο τα ανάλογα πειράματα..
ακόμη βρέθηκε εμφύτευμα στον εγκέφαλό της δίχως να υπάρχει πουθενά σημάδι στο κρανίο της..

όταν εκείνη δήλωσε πως είναι έγκυος απο εξωγήινους, την υπέβαλαν σε εξετάσεις, οι υπέρηχοι έπιασαν να ακούγεται δεύτερος καρδιακός παλμός αλλά δέν μπορούσαν να εντοπίσουν έμβρυο..
μετά απο λίγο διάστημα έμειναν άφωνοι, μιά και εκείνη είχε κάποιες επιπλοκές και ανοίγοντάς την της έβγαλαν ένα πλάσμα που δέν έμοιαζε καθόλου με άνθρωπο!!
και όλα αυτά on camera στο βίντεο που ακολουθεί..



-------------------------------------------------------------

εξωγήινοι και κινηματογράφος..

δέν αναφέρομαι σε ταινίες του συγκεκριμένου θέματος, αλλά σε φαινομενικά άσχετες με το θέμα..
είδα τις προάλλες την ταινία "ο βράχος" με τον Sean Connery και είναι άξιο προσοχής οτι έπαιζε τον ρόλο κάποιου πράκτορα που γνώριζε πολλά μυστικά της τελευταίας πενηντακονταετίας και τον κρατούσαν φυλακισμένο για να μην κοινοποιήσει απόρρητες πληροφορίες..
σε μιά αφήγηση, ειπώθηκε οτι γνώριζε τα πάντα, απο τους εξωγήινους, μέχρι τα σκάνδαλα των κυβερνήσεων..
αυτό βέβαια, είναι ένα παράδειγμα μόνο..
αν παρατηρήσετε σε τελείως άσχετες με το θέμα ταινίες, θα βρείτε πάρα πολλές αναφορές στο θέμα των εξωγήινων..

αυτό σημαίνει για ορισμένους, οτι είναι ένα είδος προετοιμασίας για "κάτι"..
ίσως για μία έλευση..

αν προσθέσουμε και τις ταινίες που ασχολούνται αποκλειστικά με το θέμα των εξωγήινων, τότε μπορούμε να κατανοήσουμε για τι ακριβώς μιλάω..

υγ: θα ήταν φρόνιμο, να μην κολλήσει κανείς μονάχα στην τελευταία παράγραφο μου, αλλά να προσπαθήσει με ανοικτό μυαλό, να δεί όλη την ανάρτηση σε όλα τα σημεία της, το ίδιο προσεκτικά..

υγ2: θα μπορούσα να υποδείξω και πολλές άλλες υποθέσεις απο προέδρους ακόμη μεγάλων χωρών περί εξωγήινης ζωής, αλλά κάντε κι άλλη έρευνα μόνοι σας, θα εκπλαγείτε..

βέβαια, τρελός είμαι, ότι θέλω λέω..


ίσως να συνεχιστεί με παράξενα ευρήματα απο εποχές που δέν δικαιολογούν την ύπαρξή τους (τα ευρήματα), καθώς και με απεικονίσεις εξωγήινων σε αρχαιολογικά ευρήματα..


video bonus για όποιον δέν βαριέται..




32 σχόλια:

athina μπασιούκα είπε...

Δεν θέλω να είμαι από αυτούς που απορρίπτουν κάτι επειδή δεν το καταλαβαίνουν. Παρακολουθώ το θέμα των εξωγήινων με κάποια επιφύλαξη, αλλά σίγουρα με περιέργεια. Μπορεί και να είναι έτσι όπως λένε οι ομιλούντες.

Un par de neuronas... είπε...

Ωραία, και στα ισπανικά!!!

X FILIES αλλά ελληνικά!
Εδώ στην Ισπανία έγηνε μία ομάδα από αυτούς που περιμένουν το 2012... όχι εγώ.

Φιλάκια.

Ευρύνοος είπε...

Αθηνά

όλοι παρακολουθούμε το θέμα των εξωγήινων νομίζω..
ακόμη και κάποιοι που δέν αποδέχονται οτι υπάρχουν..

εγώ πάλι, είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν..
βέβαια, ο καθένας έχει τα δικά του βιώματα, τις δικές του εμπειρίες και κάνει την δική του έρευνα στα πράγματα..
πράγμα που σημαίνει οτι είμαστε καθένας, ένας μικρόκοσμος..

καλό βράδυ :)

Ευρύνοος είπε...

VERÓNICA MARSÁ

παρακολουθείς κι εσύ τα δρώμενα;

ομάδα που περιμένουν το 2012?
κι εμείς το περιμένουμε..
απλώς ελπίζουμε να ζούμε μέχρι τότε..
χαχα

απο τα μέτρα που (μας) πέρνουν κάθε τόσο, κανείς δέν ξέρει πόσοι θα φτάσουμε μέχρι το 2012..

ασπασμοί :)

Margo είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες θα δω και τα βίντεο αργότερα.. δεν απορρίπτω τίποτε, άλλωστε είναι πολύ εγωιστικό να πιστεύουμε ότι είμαστε οι μόνοι στο σύμπαν.. όμως και αυτό είναι ένα ακόμη βάρος. Ζούμε μια πολύ δύσκολη εποχή, ένα κομβικό σημείο αλλαγής και οι αλλαγές δεν γίνονται εύκολα. Ίδωμεν λοιπόν..

Καλό ξημέρωμα Ευρύνοε:-)

Ευρύνοος είπε...

Margo

γεγονός είναι οτι έβαλα ενδεικτικά διάφορες πληροφορίες..
θα μπορούσα να βάλω πολύ περισσότερες αλλά ήδη είναι μεγάλη η ανάρτηση..
πάντως είναι καλή αρχή για να ψάξει κανείς που ενδιαφέρεται..

οι αλλαγές θα γίνουν και κάμποσοι θα πληγωθούν..

καλό ξημέρωμα :)

mnk είπε...

Ότι κάτι συμβαίνει το βρίσκω μάλλον σίγουρο. Έχω όμως πολύ μεγάλες αμφιβολίες για το αν οι "εξωγήινοι" είναι εξωγήινοι. Μάλλον κάτι πολύ πιο τρελλό κι εξωφρενικό συμβαίνει, τόσο τρελλό που οι "εξωγήινοι" είναι η κάλυψή του.

Πέραν αυτού, ας μην ξεχνάμε πως -όπως φόρα παρτίδα είχε δηλώσει ο Νίξον (κι όχι μόνον)- μια παγκόσμια απειλή εισβολής απ' το διάστημα είναι ένα κι ένα, για ενωθούν οι τρομοκρατημένοι λαοί του πλανήτη κάτω απο μια ενιαία κυβέρνηση. Δηλώσεις πολιτικών προσώπων, ειδικά του αγγλοσαξωνικού μπλοκ, δεν τις θεωρώ ποτέ τίποτε παραπάνω από στημένη προπαγάνδα και, καθώς οι δηλώσεις πολλαπλασιάζονται, φαίνεται ότι μετά την "διεθνή τρομοκρατία" ήρθε η ώρα της "εξωγήινης εισβολής".

Πράγματι, μετά την πτώση του υπαρκτού, η Βουλγαρική Ακαδημία Επιστημών φλερτάρει συχνά με την γραφικότητα. Το πιο χαρακτηριστικό σημείο, που αποκαλύπτει την τρομακτική ασχετοσύνη, αλλά και ηλιθιότητα, του "αστροφυσικού", είναι αυτό με τις μέλισσες. Όντως, τα τελευταία χρόνια, οι μέλισσες εξαφανίζονται παγκοσμίως. Η ισχυρότερη θεωρία εξήγησης, αυτού του φαινομένου, είναι η συνεχής, σταδιακή εξασθένηση του μαγνητικού πεδίου της γης, πράγμα που έχει διαπιστωθεί και καταμετρηθεί. Καθώς οι μέλισσες χρησιμοποιούν αποκλειστικά τις μαγνητικές ροές για να προσανατολιστούν, χάνονται λόγω του ασθενούς πεδίου και τα μελίσσια καταρρέουν. Και το μόνο ανησυχητικό που βρήκαν ο "αστροφυσικός" κι οι "εξωγήινοι" του είναι η έλλειψη "προϊόντων μελιού"!!! Δηλαδη τι θα πάθουμε χωρίς μέλι; Αβιταμίνωση;;;!!!
Δυστυχώς, το, απολύτως υπαρκτό, πρόβλημα με τις μέλισσες είναι απείρως πιο εφιαλτικό. Το 98% της επικονίασης των φυτών του πλανήτη γίνεται απ' τις μέλισσες. Αν αυτές χαθούν, η φυτική αναπαραγωγή θα καταρρεύσει, τα παγκόσμια οικοσυστήματα το ίδιο, και θα πέσει τέτοιος λιμός που θα τρώμε ο ένας τον άλλον. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δημιουργήθηκε η παγκόσμια αποθήκη σπόρων στην Νορβηγία. Κι ο Βούλγαρος "επιστήμων" σαλιαρίζει περί ...προϊόντων μελιού!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πάντως με κάθε συμπάθεια όταν ακούω τις θεωρίες συνωμοσιών για εξωγήινους πάντα γελάω μέσα μου. Όχι γιατί δεν το πιστεύω. Αντίθετα, ως ορθολογιστής και υλιστής είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχουν εξωγήινοι κι ίσως -γιατί όχι;- να επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας. Ωστόσο, όλα τα υπόλοιπα είναι το λιγότερο μια ωραία συνωμοσιολογική αλήθεια με στόχο ξεκάθαρα τον αποπροσανατολισμό του κόσμου και τη δημιουργία νέων ενδιαφερόντων μακριά από τα συλλογικά προβλήματα της ανθρώπινης κοινότητας.

Prisoned Soul είπε...

Φοβερή ανάρτηση καλέ μου!
Και τα βίντεο τρομερά.
δυσκολεύομαι να πιστέψω στους εξωγήινους αλλά ξέρω πως δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα ειδικά όταν υπάρχουν μαρτηρίες (είτε αυτές είναι αληθείς είτε όχι)
Είναι σπουδαία η έρευνα που έκανες ως εδώ, άσε κάτι τώρα και για μας! :)

υγ. ασχετό αλλά ήταν πολύ ωραία η ταινία "Ο Βράχος", την είδα κι εγω...

Φιλιά, να σαι καλά!!!

Greek Rose είπε...

Καλησπέρα Ευρύνοε!:)
Καταρχήν σε ευχαριστώ που δεν μας άφησες να περιμένουμε.
Η άποψη μου είναι γνωστή.
Υπάρχουν εξωγήινοι και ίσως εσωγήινοι που κατέφυγαν στην κοίλη γη για να σωθούν από παλαιότερη καταστροφή του πλανήτη.
Πέρα από τις αποδείξεις, μέσα μου κάτι μου λέει ότι υπάρχουν.
Περιμένουμε κι άλλα
και κυρίως να μας πεις για την θέαση που είχες!

Άιναφετς είπε...

Κυκλοφορούν όντος μεταξύ μας και δεν είναι πολύ δύσκολο να τους εντοπίσουμε...μιλάω για τα γνωστά ανθρωπόμορφα ούφο!!!
Πέρα από την πλάκα, είμαι σίγουρη ότι περιτριγυριζόμαστε από οντότητες που επικοινωνούν βασικά μαζί μας όταν κοιμόμαστε...έχω ακούσει πολλές ιστορίες σχετικά τις οποίες πιστεύω...εξάλλου ελεύθεροι είμαστε να πιστεύουμε ότι θέλουμε!
Φιλιά!

Ευρύνοος είπε...

mnk

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για τους "εξωγήινους"..
αυτό που πρόκειται να δούμε, είναι κάποια σκάφη στον ουρανό μιά μέρα και τότε θα βγούν οι "καλοί" να μας σώσουν..

πέρα απο αυτό όμως, υπάρχουν εξωγήινοι δίχως εισαγωγικά..

το θέμα των μελισσών που εξαφανίζονται είναι μεγάλο και καταστροφικό..
δέν νομίζω οτι θα σώσουν την κατάσταση οι σπόροι που φύλαξαν κάποιοι..

γεγονός είναι οτι ζούμε σε μία φυλακή..

καλό βράδυ..

Ευρύνοος είπε...

ο δείμος του πολίτη

και αυτό ισχύει χωρίς να αναιρεί την ύπαρξη εξωγήινων πάντως..
ανεξαρτήτως αυτού, καλό θα είναι να ασχολούμαστε με όσα συμβαίνουν γύρω μας, χωρίς να μένουμε σε ένα θέμα ή σε κάποιο άλλο κολλημένοι..

τουλάχιστον εγώ, προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα πολύπλευρα..

τα συλλογικιά προβλήματα της ανθρωπότητας, δέν λύνονται απο μάς..
δημιουργούνται απο μία μικρή ελίτ..
όσο κι αν ακούγεται συνωμοσιολογικό αυτό..
κάθε μέρα, εκφράζονται όλο και πιό ελεύθερα οι εκπρόσωποι τους..

καλό βράδυ..

Ευρύνοος είπε...

Sweet truth!

μην σε ανησυχεί οτι δυσκολεύεσαι να πιστέψεις στην ύπαρξη εξωγήινων..
άλλωστε και η ύπαρξη θεού, τα ίδια "προβλήματα" έχει :)

πάντως η σκυτάλη σας δόθηκε..
συνεχίστε..

ασπασμοί και καλό βράδυ :)

Ευρύνοος είπε...

Greek Rose

δέν ήθελα να περάσει μεγάλο διάστημα απο την προηγούμενη ανάρτηση για να υπάρχει ειρμός..

την άποψή σου δέν την γνώριζα και δέν απέχει απο την δική μου..
νομίζουμε οτι είμαστε ο μόνος και αρχαιότερος πολιτισμός αυτού του πλανήτη..
πιστεύω οτι είμαστε γελασμένοι οικτρά..

βέβαια αυτή είναι η δική μου άποψη και μπορεί να είναι λαθεμένη..

η θέαση δέν είναι το σημαντικότερο πράγμα που έχω βιώσει πάντως..
αν ομολογούσα όσα έχω βιώσει, θα κουνιόταν το μυαλό πλλλών :)

καλό βράδυ :)

Ευρύνοος είπε...

Άιναφετς

αυτά κι αν είναι συνωστισμένα ufo μεταξύ μας !!

οντότητες μπορεί να συνυπάρχουν μεταξύ μας και να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε λόγω περιοριμένων δυνατοτήτων μας..
ζούμε στην φυλακή των 5, άντε 6 αισθήσεών μας..

αυτό απο μόνο του, είναι εμπόδιο αντίληψης..

εξάλλου, είμαστε ελεύθεροι να πιστεύουμε ότι θέλουμε όπως είπες :)

ασπασμοί :)

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Δεν ξερω, αλλα εγω δεν πιστευω στην υπαρξη τους....ειμαι πολυ παράλογη;

Artanis είπε...

πωπω, έχεις ρίξει πολλή δουλειά σ' αυτό το ποστ :Ρ
ΛΟιπόν, εν μέσω των αντιδράσεων περι των σεξουαλικών σκανδάλων της Ρωμαιωκαθολικής εκκλησίας, ο Πάπας και διάφοροι καρδινάλιοι, έκαναν συμβούλιο όχι για τα εγκλήματα των παπάδων πάνω στα αθώα παιδιά, αλλά για την "πιθανή ύπαρξη εξγήινων πολιτισμών, που ενδέχεται να κλονίσουν την πίστη του ποιμνίου"
Φοβερό, ε;

Pausanias είπε...

Η δική μου απορία είναι για το αν υπάρχουν γήινοι!
Τα υπόλοιπα ερωτήματα τα έχει ήδη απαντήσει η αρχαία ελληνική γραμματεία.
Για το θέμα τώρα του πολιτισμού και της μοναδικότητάς του μην παίρνεις και όρκο.
Αν εξαιρέσεις κάποιους, αρκετούς δυστυχώς, ανοήτους γλωσσολόγους του De Shaussur, η ύπαρξη μιας μητέρας γλώσσας και μάλιστα αυτής που αποκαλούμαι εμείς αρχαία ελληνική είναι γεγονός απόλυτα τεκμηριωμένο. Μιλάμε για μια ομάδα που για διάφορες συνθήκες, όχι μόνο κλιματικές χωρίστηκε σε μικρές ή μεγάλες απομονωμένες ομάδες και ανέπτυξε υποχρεωτικά τον δικό της γλωσσικό κλάδο μια και οι επιζήσαντες δεν ήταν καθηγητές πανεπιστημίου και γλωσσολόγοι. Έτσι η άγνοια έφερε την συμπλήρωση και την αλλοίωση,δες την Κύπρο για παράδειγμα, και φυσικά 13000 χρόνια μετά την διαφοροποίηση. Αυτό όμως δεν αναιρεί την κοινή αρχή του συνόλου των ανθρώπων.
Η φυλετική τώρα διαφοροποίηση προϋπήρξε της ελεύσεως και γι' αυτό δεν υπάρχουν στοιχεία για το πως και το γιατί αν και μάλλον διαφορετικοί πλανήτες είναι ικανοί να διαμορφώσουν διαφορετικούς δερματικούς χρωματισμούς.
Φιλικά Παυσανίας

LoLa είπε...

Μας πετάς μια απολαυστικά καυτή πατάτα περί εξωγήινων, στο καπάκι μια ασύλληπτη τυρόπιτα από την Αλόννησο, και εν συνεχεία την δεύτερη καυτή πατάτα.
Μετά από αυτή την σύντομη εκπαίδευση γευσι-γνωσίας είμαστε πειθήνια σκυλάκια του Παβλώφ που μας τρέχουν τα σάλια και περιμένουμε να συνεχιστεί αυτή η εναλλαγή ταχυτήτων μέχρι να μείνουμε από καύσιμα! :)

ΖΕΡΒΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ είπε...

Είμαστε πολύ εγωιστές να νομίζουμε ότι είμαστε το μοναδικό είδος ζωής σε ολόκληρο το σύμπαν. Το ότι εμείς δεν καταφέραμε να φτάσουμε κανένα πλανήτη, εκτός από αυτούς του ηλιακού μας συστήματος, δεν σημαίνει ότι το ίδιο συμβαίνει και με κάποιο άλλο είδος που είναι από άλλους πλανήτες που ούτε στα όνειρά μας δεν μπορούμε να δούμε....ή να φτάσουμε....
Την καλησπέρα μου και καλό Σαββατοκύριακο!!!!

Thalassenia είπε...

Ομολογώ ότι χάθηκα από αυτή την πιάτσα.
Θα μου επιτρέψεις να πάρω μία τυρόπιτα Αλοννήσου έστω και μπαγιάτικη και να φύγω πάλι.
Πάμε να μαζέψουμε.

Σας χαιρετώ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.

Ευρύνοος είπε...

Ρίκη

πιστεύεις στον Θεό;

είμαι παράλογος;

:-)

Ευρύνοος είπε...

Artanis

τα συμβούλια χρησιμοποιούνται κατά τις ορέξεις του καθενός..
δέν βλέπεις τις εξεταστικές επιτροπές στην Ελλάδα;

κάθε κόμμα, βρίσκει φταίχτη το άλλο κόμμα..

:p

καλό βράδυ :)

Ευρύνοος είπε...

ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

κατα μία έννοια, είμαστε όλοι εξωγήινοι..
απο την στιγμή που η σφαίρα που ζούμε πάνω της αποτελείται απο υλικά του διαστήματος...

το θέμα του πολιτισμού και της μοναδικότητάς του, δέν παίρνω κανέναν όρκο..
μάλιστα είμαι πεπεισμένος οτι υπήρξαν προηγούμενοι πολιτισμοί απο τούτον που ζούμε (ο θεός να τον κάνει)..

να είσαι καλά φίλε μου :)

Ευρύνοος είπε...

LoLa

είδες "μαγειρικές";

το θέμα είναι να μην γίνομαι βαρετός και άλλωστε η συζήτηση -οπως λέει ο φιλόσοφος- είναι σαν την ακρίδα..
πετάει απο θέμα σε θέμα για να μην γίνεται ανιαρή :)

καλό βράδυ :)

Ευρύνοος είπε...

Σταυρούλα

κι όμως φίλη μου..
οι περισσότεροι πιστεύουν οτι δέν υπάρχει τίποτε άλλο στο σύμπαν..

τρελό ε;

καλό βράδυ και καλή εβδομάδα :)

Ευρύνοος είπε...

Θαλασσένια

χάθηκες αλλά εδώ γύρω είσαι πάντα..
όλοι οι φίλοι μία αγκαλιά :)

τυροπιτούλα θα σου φέρω άλλη φορά παραγγελιά :)

καλό βράδυ :)

Ευρύνοος είπε...

Σκρουτζάκο

έτσι είναι φίλε μου..
άλλος λίγο μπροστά, άλλος λίγο πίσω..

να είσαι καλά και καλή εβδομάδα :)

Φώτης είπε...

Καλημέρα, Τάσο μου!

Εγώ πιστεύω και στην ύπαρξη του Θεού και στην ύπαρξη των εξωγήινων.
Φυσικά, δε μπορώ να γνωρίζω αν αυτοί έχουν εχθρικές διαθέσεις ή απλώς μας βλέπουν ως αντικείμενα επιστημονικής παρατήρησης, χωρίς να θέλουν απαραίτητα να μας εξολοθρεύσουν.

Βέβαια, υπάρχει και η άποψη που λέει πως πρόκειται για πολιτισμό πολύ πιο εξελιγμένο όχι μόνο τεχνολογικά αλλά πρωτίστως πνευματικά - συνειδησιακά και πως έρχονται σε επαφή μαζί μας για να μας προστατεύσουν, να μας βοηθήσουν και να μας διδάξουν...
Μήπως και οι αγγελικές οντότητες (για όσους πιστεύουν σ' αυτές), οι αρχαιοελληνικοί θεοί, οι ημίθεοι, οι μποντισάτβα του βουδισμού και όλα τα ανώτερα πνευματικά όντα που επηρέασαν τον ανθρώπινο πολιτισμό, δε θα μπορούσαν να θεωρηθούν "εξωγήινοι διδάσκαλοι";...

Πάντως το θέμα είναι τεράστιο και εξαιρετικά σημαντικό και δε μπορούμε να το απορρίπτουμε, οχυρωμένοι πίσω από τα τείχη του ορθολογισμού και του στενού αντιληπτικού πεδίου των 5 (ή 6, όπως λες κι εσύ) αισθήσεών μας.

Καλή σου μέρα, αδερφέ!

Ευρύνοος είπε...

Φώτη

συγνώμη αδελφέ μου αλλά δέν μπορώ να σχολιάσω σήμερα αυτό το θέμα..
έγραψα νέα ανάρτηση με ένα θέμα άκρως απογοητευτικό..

μέσες άκρες, συμφωνώ μαζί σου..
είναι μεγάλο το θέμα και δέν μας φτάνουν τα αντιληπτικά μας όρια..

καλημέρα..

Blog Widget by LinkWithin