ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ
............
αυτή είναι η κάρτα μου για στέγη, ντουλάπα, κουζίνα..

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2009

chip στο σώμα!!! μέρος 2ο

Ενα ενδιαφέρον βίντεο με τίτλο

IBM, VERICHIP and the FOURTH REICH
IBM, VERICHIP και το ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΙΧ..διαβάζουμε
απο ένα φόρουμ..

Διαβάστε λιγο αυτο: (απο το http://www.verichipcorp.com/content/com ... rporatefaq)

The roots of VeriChip trace back to the events of September 11, 2001 when New York firemen were writing their badge ID numbers on their chests in case they were found injured or unconscious. It was evident there was a desperate need for personal identification and information in emergency situations and that an implantable microchip could make a difference. In December 2001, VeriChip Corporation was created.

Δηλαδη μετα τα γεγονοτα της 11 Σεπτεμβριου με τους Διδυμους Πυργους και επειδη οι πυροσβεστες ηταν αναγκασμενοι να γραφουν στο στηθος τους τον αριθμο της πυροσβεστικης ταυτοτητας σε περιπτωση που τραυματιζονταν ή τελος παντων χανονταν κτλπ, αποφασιστηκε και καλα οτι σε τετοιες περιπτωσεις αναγκης, θα ηταν χρησιμο ενα εμφυτευσιμο μικροτσιπ. Και ετσι αγαπητοι μου το τσιπακι εγινε νομιμο το Δεκεμβριο του 2001.

Το εχουμε ξαναπει, οι ιδιοι δημιουργουν προβληματα και οι ιδιοι βρισκουν λυσεις. Αλλα αυτη η 11 Σεπτεμβριου αποτελεσε ΤΟ γεγονος των γεγονοτων. Ο πολεμος στο Ιρακ αρχισε, το τσιπακι εγινε νομιμο, ο πολεμος κατα της τρομοκρατιας αποτελεσε πλεον σταυροφορια για την σωτηρια του κοσμου και αλλα παρα πολλα...

Παρακάτω διαβαζω οτι το 2004 ο οργανισμος φαρμακων και τροφιμων της Αμερικης το ενεκρινε και αυτος για "ευνοητους" λογους. Πριν καν το καταλαβουμε λοιπον θα βρουν ενα εκατομυριο διαφορους λογους για να το κανουν υποχρεωτικο. Θα αποτελει πλεον την ταυτοτητα μας, την πιστωτικη μας καρτα, το βιβλιαριο ασφαλισης και παει λεγοντας. Οπως το φοραν τα κατοικιδια μας, ετσι θα το φοραμε και εμεις γιατι "καποιοι" θεωρουν πολυ απλα εμας τα ζωακια τους..

''Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας ακούσαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι είναι υποχρεωτικό σε όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων σκύλων να «εμφυτεύσουν» στα κατοικίδια ζώα τους ένα μικροτσίπ κάτω από το δέρμα του ζώου. Αυτή η είδηση πέρασε στα «ψιλά», όπως λέγεται. Για το τι είναι αυτό το μικροτσίπ, όμως, ελάχιστα φρόντισαν να πληροφορήσουν τους πολίτες.

Ποια είναι η χρησιμότητα και ποιος ο λόγος ύπαρξης του νέου επιτεύγματος της βιομετρικής τεχνολογίας, όπως ονομάζεται η κατηγόρια που ανήκει το Veri Chip; Αυτή είναι και η ονομασία του εμφυτεύσιμου κάτω από το δέρμα μικροτσίπ. Ας μη φαντασθεί κανείς ότι το τσιπάκι αυτό κατασκευάσθηκε από την Applied digital solutions για τα κατοικίδια ζώα.
Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του. (Αποκάλυψη 13:16,17)… Όποιος προσκυνεί το θηρίο και την εικόνα του και λαμβάνει χάραγμα εις το μέτωπό του ή εις το χέρι του, θα πιει και αυτός από το κρασί του θυμού του Θεού που, ανόθευτο, περιέχεται εις το ποτήρι της οργής Του, και θα βασανισθεί με φωτιά και θειάφι εμπρός εις τους άγιους αγγέλους και εμπρός εις το Αρνίον. Και ο καπνός του βασανισμού των θα ανεβαίνει εις αιώνας αιώνων και δεν θα έχουν ανάπαυσιν ημέρα και νύκτα όσοι προσκυνούν το θηρίον και την εικόνα του και όποιος λαμβάνει το χάραγμα του ονόματός του. Εδώ θα φανεί η υπομονή των αγίων οι οποίοι τηρούν τας εντολάς του Θεού και την πίστιν εις τον Ιησού. (Αποκάλυψη 14:9-12)

Το VeriChip κατασκευάστηκε από το παράρτημα της Applied digital, με την επωνυμία Digital Angel. Από το πρόγραμμα αυτό γεννήθηκε το VeriChip. Είναι ένας μικροπομπός (μικροτσίπ), του οποίου η εφαρμογή γίνετε ΜΟΝΟ υποδόρια δηλαδή κάτω από το δέρμα. Μέχρι πριν λίγο καιρό χρησιμοποιούταν μόνο σε ζώα. Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, άλλαξε και πλέον η χρησιμότητά του εστιάζεται κυρίως στους ανθρώπους. Ήδη αρκετοί άνθρωποι είναι σφραγισμένοι με το τσιπ αυτό. Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ; Ποια η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ του μικροτσίπ; Το VeriChip έχει μέγεθος μόνο μερικών χιλιοστών, είναι στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, όπως λένε και οι κατασκευαστές του και εμφυτεύεται κάτω από το ανθρώπινο δέρμα με σύριγγα. Μέσα στο τσιπάκι υπάρχει μια κεραία. Αυτή η μικροκεραία καθιστά το VeriChip πομπό, ο οποίος εντοπίζεται από δορυφόρο. Έτσι αυτός που το έχει κάτω από το δέρμα του παρακολουθείται 24 ώρες το 24ωρο μέσω των δορυφόρων, και μπορεί να εντοπιστεί οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και αν βρίσκετε. Επίσης το μικροτσίπ αυτό εσωτερικά διαθέτει μια μπαταρία λιθίου και, όπως μας ενημερώνει ο κατασκευαστής του Carl Sanders, αυτή η μπαταρία φορτίζει από την θερμότητα που εκπέμπει το ανθρώπινο δέρμα. «Ξοδέψαμε 1.5 εκατομμύρια δολάρια μελετώντας σε ποιο σημείο του ανθρωπίνου σώματος να τοποθετήσουμε το τσιπάκι. Βρήκαμε ότι μόνο δυο είναι τα σημεία που ταιριάζει αποτελεσματικά, το ΜΕΤΩΠΟ και το στο επάνω μέρος του χεριού, ειδικά του ΔΕΞΙΟΥ ΧΕΡΙΟΥ. "Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του." (Αποκάλυψη 13:16,17) Αυτή την ανατριχιαστική αποκάλυψη μας κάνει ο κατασκευαστής του μικροτσίπ Carl Sanders.

Το VeriChip εκτός από το ότι είναι μια τέλεια μηχανή 24ωρης παρακολούθησης, έχει και άλλες λειτουργίες υποδούλωσης του κατόχου του. Μέσα σε αυτό το μικροσκοπικό μηχανισμό μπορούν να αποθηκευτούν πέντε «γκίγκαμπαιτ»(5 gigabytes), δηλαδή 5 δις σύμβολα περίπου. Πιο απλά, μέσα στο εμφυτεύσημο μικροτσίπ χωράνε κείμενα περίπου δυο χιλιάδων σελίδων! Όλες οι πληροφορίες που επεξεργάζονται οι δορυφόροι από ψηλά έρχονται σε επίγεια ραντάρ και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ένας από αυτούς είναι και αυτός που εδρεύει στις Βρυξέλλες και έχει το ψευδώνυμο "Το Θηρίο". Οι εκεί πράκτορες, εκτός ότι μπορούν να εντοπίσουν τον οποιονδήποτε φέρει το VeriChip κάτω από το δέρμα του και να τον βλέπουν ζωντανά και απευθείας, έχουν και τη δυνατότητα να διαβάσουν όλες τις πληροφορίες που έχει αποθηκευμένο το μικροτσίπ μέσα του για τον κάτοχο του. Αυτά που μπορούν να διαβάσουν μπορεί να είναι πάρα πολλά, γιατί όπως προαναφέραμε το VeriChip μπορεί να αποθήκευσει μέσα του κείμενα ως και 2.000 σελίδων. Σημειωτέον ο κάτοχος δεν έχει πρόσβαση να μάθει τα ακριβή στοιχεία που είναι αποθηκευμένα για το πρόσωπό του στο μικροτσίπ που φέρει υποδόρια. Όμως αυτοί που έχουν πρόσβαση μπορούν κάθε φορά να προσθέτουν ή και αφαιρούν διάφορα για τον σφραγισμένο, χωρίς αυτός ποτέ να ενημερώνεται για τίποτα. Οποιαδήποτε συκοφαντική πληροφορία μπορεί να περιέχεται μέσα του χωρίς ο υποδουλωμένος, πλέον, χρήστης να μπορεί να κάνει το οτιδήποτε.
Με το εμφυτεύσημο κάτω από το δέρμα μικροτσίπ ο κάτοχος γίνεται κυριολεκτικά δούλος του. Πέρα από τις παραπάνω λειτουργίες του, το VeriChip κατασκευάσθηκε για να αντικαταστήσει πολλά από τα δημόσια και μη έγραφα του σημερινού πολίτη. Θα περιέχει μέσα του όλα τα στοιχεία της ταυτότητας του κατόχου, όπως επίσης το δίπλωμα οδήγησης, αυτό που ξέρουμε σήμερα σαν βιβλιάριο υγείας, ταξιδιωτικό διαβατήριο και - το βασικότερο - τον τραπεζικό λογαριασμό του κατόχου κ.α. Αυτός είναι ο κύριος λόγος κατασκευής και το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα της δημιουργίας του VeriChip, να γίνει απολύτως απαραίτητο για τον άνθρωπο. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα γίνει πραγματικότητα αυτό που από καιρό σχεδιάζετε. Μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ή αλλιώς CASHLESS SOCIETY. Το πρόγραμμα cashless society (κοινωνία χωρίς χρήματα) είναι ένα σχέδιο που προωθείται από την εταιρεία MONDEX. Το όνομα mondex δεν έχει άλλο νόημα από το ΜΟΝ που είναι το ακρωνύμιο του money, που μεταφράζεται ως «χρήματα» και το DEX που με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι προέρχεται από την ελληνική λέξη ΔΕΞΙ. Δηλαδή MONDEX=ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ. Πώς ακριβώς θα λειτουργεί μια χωρίς χρήματα κοινωνία; Με την κατασκευή του VeriChip πλέον δεν υπάρχει κανένα τεχνικό εμπόδιο.
Όπως είδαμε, στο υποδόριο αυτό μικροτσίπ θα περιέχεται και ο τραπεζικός λογαριασμός του κατόχου του. Πλέον δεν θα χρειάζεται κάποιος να έχει μαζί του μετρητά, θα πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ θα προμηθεύεται ό,τι θέλει, φτάνοντας στο ταμείο θα βλέπει την ταμία να παίρνει το scanner της και με την ακτίνα λέιζερ να «χτυπάει» ένα-ένα τα προϊόντα στο Bar Code που πλέον όλα τα προϊόντα διαθέτουν και να βγάζει το άθροισμα της τιμής (όπως γίνεται και σήμερα). Αυτό που θα βλέπει μετά ο κάτοχος του VeriChip είναι την ταμία να παίρνει το ίδιο scanner και να το τοποθετεί στο χέρι ή το μέτωπο (ανάλογος που βρίσκετε το τσιπάκι) και αυτομάτως το κόστος των προϊόντων να αφαιρείται από τον τραπεζικό λογαριασμό του σφραγισμένου. Έτσι θα γίνεται κάθε συναλλαγή. Το αποτέλεσμα, που γίνεται πλέον φανερό, είναι ότι όποιος στο μέλλον και όταν καθιερωθεί το VeriChip δε δεχτεί να το τοποθετήσει κάτω από το δέρμα του, δε θα έχει την δυνατότητα να αγοράσει η να πωλήσει τίποτα. "Και υποχρέωσε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να έχουν ένα χάραγμα εις το δεξί τους χέρι ή εις το μέτωπόν τους, ώστε να μην μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που θα έχει το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του." (Αποκάλυψη 13:16,17)

Όπως είδαμε, τα scanner διαβάζουν τα bar codes στα προϊόντα με την ακτίνα λέιζερ που διαθέτουν. Το κάθε bar code που πλέον αναγράφεται σε όλα τα προϊόντα αποτελείται από έναν ραβδωτό κωδικό. Ο κάθε ραβδωτός κωδικός αντιστοιχεί σε έναν αριθμό. Οι αριθμοί αυτοί είναι φανεροί επάνω στο bar code και είναι διαφορετικοί σε κάθε προϊόν. Όμως ΟΛΑ τα bar codes έχουν τρεις ράβδους που δεν είναι φανερά αριθμημένοι. Έναν στην αρχή, έναν στη μέση και ένα στο τέλος του barcode. Αυτά τα τρία δίπλα ζεύγη ράβδων ονομάζονται «ράβδοι φύλακες» και «λένε» στο scanner: το πρώτο πότε να ξεκινήσει, το μεσαίο πότε να γίνεται ο διαχωρισμός και το τελευταίο πότε να σταματήσει να «διαβάζει». Αυτές οι τρεις διπλές ράβδοι σε όλα τα barcodes είναι τα ίδια και αμετάβλητα, έχουν πάντα τον ίδιο αριθμό, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ράβδους. Ο αριθμός αυτός στον πρώτο, μεσαίο και τελευταίο διπλό ράβδο είναι το 6. Επομένως, αφού σε κάθε barcode υπάρχουν τρεις «ράβδοι φύλακες», κάθε barcode έχει κεκαλυμμένο επάνω του τον αριθμό 666. Κάθε φορά, λοιπόν, που το scanner θα «διαβάζει» το barcode και μετά το λέιζερ του θα το μεταδίδει στο μικροτσίπ που θα έχει ο κάτοχός του στο μέτωπο ή στο δεξί του χέρι, αυτόματα θα του χτυπάει και τον Αριθμό του Θηρίου 666, που έχει ήδη κάθε προϊόν μέσω του barcode επάνω του.

Επίσης ο κάτοχος του VeriChip θα μπορεί να εντοπίζεται και από επίγεια μέσα. Στα κτίρια ήδη υπάρχουν, και στο μέλλον θα πολλαπλασιαστούν, συσκευές στις εισόδους τους, έτσι ώστε αν κάποιος μπαίνει και διαθέτει το εμφυτευμένο μικροτσίπ με όλα τα στοιχεία και όλο το φάκελο μέσα του, οι ανιχνευτές στην είσοδο τα διαβάζουν και η «ασφάλεια» του κτιρίου θα γνωρίζει όλα τα προσωπικά δεδομένα, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, και ό,τι άλλο θα έχει γράψει ο εκάστοτε στην μνήμη του VeriChip για τον κάτοχό του.

Το τσιπάκι αυτό, όπως μέχρι τώρα διαπιστώνουμε, υλοποιεί την πλήρη υποδούλωση του ανθρώπου. Αυτή την στιγμή η εταιρία κατασκευής του, η Applied Digital Solutions, η οποία πρόσφατα μετονομάστηκε σε Applied Digital, το έχει προμηθεύσει σε χιλιάδες ανθρώπους και είναι ήδη κάτοχοι του VeriChip. Μόνο πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι στις Η.Π.Α επιτράπηκε δια νόμου πλέον η ελεύθερη εμφύτευσή του στους ανθρώπους. Για να γίνει πειστική η εταιρία και να το εμφυτεύσουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι, έχει χρησιμοποίησει πολλά δολώματα για να το καταφέρει. Καταρχήν, χρησιμοποιεί το ιατρικό άλλοθι. Ότι δήθεν με αυτόν τον τρόπο είναι ασφαλισμένη η υγεία του φορέα του VeriChip. Δηλαδή σε περίπτωση που θα ανέβει, λόγου χάρη, η πίεση ή θα έχει κάποια αρρυθμία στην καρδιά ο σφραγισμένος, θα χτυπήσει συναγερμός στα κεντρικά γραφεία με τους υπολογιστές μέσω του μικροτσίπ και θα ενημερώσουν τον σφραγισμένο για την κατάσταση της υγείας του. Ο κατασκευαστής του VeriChip, όμως, Carl Sanders δηλώνει πως σε περίπτωση που σπάσει η εξωτερική γυάλινη επιφάνεια του υποδόριου μικροτσίπ η μπαταρία λιθίου που διαθέτει εσωτερικά αν έρθει σε επαφή με τον ανθρώπινο οργανισμό μπορεί, όπως αυτολεξεί δήλωσε, να προκαλέσει σοβαρά έλκη και εξανθήματα….."έτσι έγινε και τώρα πληγή κακή και γεμάτη πόνους εις τους ανθρώπους, που έχουν το χάραγμα και την σφραγίδα του θηρίου και επροσκύνησαν την εικόνα του." (Αποκάλυψη 16:2-3)

Για τον λόγο αυτό η FDA, ο αμερικάνικος ΕΟΦ (εθνικός οργανισμός φαρμάκων), ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ πως το τσιπ θα πρέπει να έχει χρήση «ασφάλειας» και «ταυτοποίησης» και ΟΧΙ ιατρικού βοηθήματος, τινάζοντας το ιατρικό του άλλοθι και όλα περί ιατρικής κάλυψης στον αέρα. Ένα άλλο δόλωμα που χρησιμοποιεί η κατασκευάστρια εταιρία για να πείσει τους ανθρώπους να σφραγιστούν με το VeriChip είναι το θέμα της ασφάλειας και την εξάλειψη του κίνδυνου από τις διάφορες απαγωγές παιδιών και όχι μόνο που κατά καιρούς λαμβάνουν χώρα ανά τον κόσμο. Όμως οι σκοπίμως απληροφόρητοι και παραπλανημένοι πολίτες δεν γνωρίζουν το οριστικό και διαρκές φακέλωμα και τους κίνδυνους υγείας που θα έχουν με το τσιπάκι αυτό κάτω από το δέρμα τους. Είναι επίσης γνωστό ότι το VeriChip συγκαταλεγμένο στους RFID μηχανισμούς, δηλαδή σους μηχανισμούς «ταυτότητας με ράδιο συχνότητα», θα μπορεί να επηρεάζει την υγειά του φορέα την σωματική, όπως και την ψυχολογική. Οι περισσότερες μελέτες έχουν γίνει για αυτόν το λόγο. Δηλαδή για να δουν κατά πόσο μπορούν με αυτό το μικροτσίπ να προκαλέσουν ασθένειες σωματικές αλλά και ψυχολογικές σε αυτόν που το έχει κάτω από το δέρμα του. Τα αποτελέσματα εξέπληξαν τους κατασκευαστές του. Βεβαίως ο μεγαλύτερος κίνδυνος και η μεγαλύτερη συμφορά για τον σφραγισμένο είναι η αιώνια καταδίκη Του Θεού στην αιώνια κόλαση … "Όποιος προσκυνεί το θηρίο και την εικόνα του και λαμβάνει χάραγμα εις το μέτωπό του ή εις το χέρι του, θα πιει και αυτός από το κρασί του θυμού του Θεού που, ανόθευτο, περιέχεται εις το ποτήρι της οργής Του, και θα βασανισθεί με φωτιά και θειάφι εμπρός εις τους άγιους αγγέλους και εμπρός εις το Αρνίον. Και ο καπνός του βασανισμού των θα ανεβαίνει εις αιώνας αιώνων και δεν θα έχουν ανάπαυσιν ημέρα και νύκτα όσοι προσκυνούν το θηρίον και την εικόνα του και όποιος λαμβάνει το χάραγμα του ονόματός του. Εδώ θα φανεί η υπομονή των αγίων οι οποίοι τηρούν τας εντολάς του Θεού και την πίστιν εις τον Ιησού." (Αποκάλυψη 14:9-12)
Βέβαια το δόλιο σχέδιο για την επικράτηση του εμφυτεύσημου μικροτσίπ έχει μεγάλη έκταση ραδιουργίας, διότι θα είναι κάτι σχεδόν υποχρεωτικό, αφού αυτός που δεν θα το έχει δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα. Με αυτή την έννοια είναι σχεδόν υποχρεωτικό. Όμως αυτός που δεν θα θελήσει να σφραγιστεί θα είναι επίσης ελεύθερος να το κάνει, αλλά θα υποστεί τις συνέπειες της φτώχιας και του κατατρεγμού. Είναι σίγουρα μια απόφαση που πρέπει με θάρρος να παρθεί. Τα προσεκτικά βήματα που γίνονται για αυτήν την υποδούλωση είναι αθόρυβα και σταθερά. Πολλά έχουμε ακούσει για τη συνθήκη που και η Ελλάδα υπέγραψε και είναι μέλος για να την εφαρμόσει, τη συνθήκη του Σέγκεν. Τι προβλέπει αυτή η συνθήκη; Όλα αυτά που περιγράψαμε παραπάνω. Όμως επειδή κατά τους «κυβερνώντες» είναι κάπως δύσκολο να επιβληθεί το υποδόριο μικροτσίπ, μέσω ραδιουργιών έχουν προβλέψει βήματα εξοικείωσης και προπαγάνδας. Σκέφτονται δηλαδή πριν την εγκαθίδρυση του μικροτσίπ κάτω από το δέρμα το σχέδιο τους να ξεκινήσει με την υποχρεωτική κατοχή μιας «Έξυπνης Κάρτας» (Smart Card). Μιας κάρτας/Ταυτότητας και αυτό πολύ σύντομα θα γίνει και στην Ελλάδα. Αυτή είναι η συνθήκη του Σέγκεν. Αυτή η κάρτα ταυτότητα που σύντομα θα είναι Πανευρωπαϊκά υποχρεωτική δεν θα είναι μια συνηθισμένη ταυτότητα όπως την ξέραμε. Για τον λόγο ότι θα έχει επάνω της και αυτή ένα μικροτσίπ με όλες τις ιδιότητες του υποδόριου μικροτσίπ VeriChip. Εκτός από τα προσωπικά στοιχεία ταυτότητας θα έχει και άλλες λειτουργίες, όπως το VeriChip. Έτσι, όταν θα χάνεται ή θα γίνεται κλοπή της, δεν θα είναι τόσο ανώδυνο όσο το να χάνει κανείς μια απλή ταυτότητα, αφού επάνω της θα υπάρχει και ο τραπεζικός λογαριασμός, το δίπλωμα οδήγησης και άλλα, όπως ακριβώς το VeriChip. Τότε θα πουν ότι από το να υπάρχουν όλα αυτά τα χρήσιμα δημόσια έγραφα σε μια κάρτα, η οποία μπορεί να χαθεί ή να κλαπεί, με αποτέλεσμα να χάνονται και όλα αυτά τα έγγραφα, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία του εμφυτεύσιμου κάτω από το δέρμα μικροτσίπ του VeriChip, το οποίο έχει τις ίδιες λειτουργίες και ακόμα περισσότερες, με την διαφορά ότι δεν μπορεί να χαθεί ή να κλαπεί. Με αυτόν τον τρόπο οι μάζες προθύμως θα σφραγιστούν.

ΠΗΓΗ
http://forum.meng.auth.gr/viewtopic.php ... b89a6ce599

όλα τα παραπάνω είναι απο το φόρουμ http://truth.freeforums.org/verichip-t68.htmlόποιος έχει χρόνο και επιθυμεί να διαβάσει προσωπικές μου απόψεις για το θέμα ας μπεί στο φόρουμ http://www.metafysiko.gr/forum/showthread.php?t=4521 στο οποίο συμμετέχω κατα καιρούς πλέον διότι τελευταία δεν λέω πολλά..

7 σχόλια:

Αγνή είπε...

Εμένα αυτά με τρομάζουν λίγο...έως πολύ!!Αλλά από όσα κατάλαβα από την ανάρτηση (γιατί ομολογώ δεν τα κατάλαβα όλα), δεν ακούγονται και απίθανα!!!

Ευρύνοος είπε...

Δυστυχώς καθόλου απίθανα..

μην σου πώ οτι ήδη συμβαίνουν.. διάβασε το 1ο μέρος που έχω βάλει και θα καταλάβεις οτι ήδη είναι σε λειτουργία πολλά απο αυτά..

ALPHA είπε...

TO CHIP DE THA GINEI POTE PRAGMATIKOTHTA. THYMHSOY TO AN THES KAI THA DEIS. H DOYLEIA THS CHIPOLOGIAS EINAI NA KANEI AYTO POY HDH KANEI. NA TROMAZEI TON KATHE ANTHROPAKO POY DE GNORIZEI OTI O XRONOS POY THA XREIAZOTAN NA MPEI KATI TETOIO SE EFARMOGH EINAI PERISSOTEROS APO AYTON POY MENEI. AKOMA OMOS KAI AN DEN HTAN ETSI, SHMERA, ELAXISTOI THA DEXONTAN NA PAROYN TO EMFYTEYMA. GIA DIAFOROYS LOGOYS KAI EPEIDH AKOMA DEN EXEI YPOSTEI O ANTHROPINOS EGKEFALOS THN PLHRH POLTOPOIHSH. GIA NA GINOTAN AYTO, STHN KALYTERH PERIPTOSH THA XREIAZONTAN PANO APO 70 XRONIA APO SHMERA. OXI, DE THA SYMVEI POTE AYTO. O ROLOS TOY THA PARAMEINEI GIA PANTA TO NA PARAGEI APEIRES SELIDES SXETIKHS LOGOTEXNIAS OSTE NA APOPROSANATOLIZEI AYTOYS POY THA ASXOLOYNTAI OLO KAI PIO POLY ME AYTO APO TO TI PROKEITAI PRAGMATIKA NA SYMVEI KAI NA MHN YPARXEI TROPOS KAI XRONOS ANTIDRASHS OTAN THA SERVIRISTEI. TO MEGALYTERO MEROS THS CHIPOLOGIAS PARAGETAI SHMERA STIS ENOMENES POLITIES THS AMERIKHS OPOY STHNONTAI KAI OLOI OI SXETIKOI MYTHOI. O EXON NOY...

εργδημεργ είπε...

Πολυ πιο επικίνδυνη είναι η αποβλάκωση (μιμητισμος, μόδες, και τα ρέστα) την οποία καλλιεργουν "αυτοι"!

Δεν χρειάζεται τσιπ... Διότι έχουμε πάντα μαζι μας τον ηλεκτρονικο ρουφιάνο, το κινητο! Το οποίο πληρώνουμε κι απο πάνω!

Δοκιμάστε να βρείτε σήμερα άνθρωπο χωρις κινητο!... Και το όφελος; @@!!! Προ κινητου, κάναμε αίτηση να βρούμε πχ τον υδραυλικο! Τα ίδια, όμως, και σήμερα! Πάλι κάνουμε αίτηση να τον βρούμε! Και πληρώνουμε και τη Βόϊδαφων απο πάνω! :-)

Υγ: Όποιος νομίζει πως "αυτοι" δεν μπορουν να δουν πού βρίσκεσαι, με τη βοήθεια του κινητου σου (με ακρίβεια ενος μέτρου), ή ότι μπορεις ν' αγοράσεις κινητο "ανώνυμο" και να κάνεις "ανώνυμα" τηλεφωνήματα (ή κάρτα του ΟΤΕ για θάλαμο), ας αλλάξει πλευρο στον ύπνο του!

Ευρύνοος είπε...

εργδημεργ

αυτά τα έχουμε ξαναπεί σε διάφορες συζητήσεις με άλλους..

όταν θέλεις να μην έχεις "παρέα", αφήνεις το κινητό σου οπουδήποτε..
δεν το φοράς..
αυτό θα το φοράς πάντα και παντού..

και κανείς δεν είπε οτι δεν μας βλέπουν οπουδήποτε..

απλώς αυτό θα βοηθούσε σε ελαχιστοποίηση του προσωπικού που εμπλέκεται στο εν λόγω έργο..

όσο για το αν θα γίνει σε παγκόσμια κλίμακα ή όχι ALPHA θα δείξει..

έχεις άλλες πληροφορίες, έχω άλλες πληροφορίες..

για να κλείσω κάπως "γραφικά", ο καιρός γαρ εγγύς.. χοχο..

ΦΟΥΛΗ είπε...

Τι αλλα θα δουμε και θα ακουσουμε ακομα;;;;;

stavroulazerva είπε...

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ! Ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη τα λέει όλα και μεις φτάσαμε στο σημείο να τα ζούμε στο ξεκίνημά τους. Ακόμα, τουλάχιστον εμείς οι Έλληνες (ο απλός κόσμος για να μην ξεχνιόμαστε) έχουμε βαθιά ριζωμένη την πίστη στην ψυχή μας... οπότε μάλλον τελευταίους στον κατάλογο μας βλέπω για τα μικροτσίπ. Όχι ότι δεν θα γίνει, θα γίνει αλλά ίσως αργήσει λίγο για μας... Εύχομαι και ελπίζω να φανούμε έξυπνοι... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!

Blog Widget by LinkWithin